|
Yorumlar (26 adet) |
|
Yazan: berkeberke |
Tarih: 28 Mayıs 2009 |
Saat: 21:52 |
ya benim bi white terrierim war 2buçuk yasında ama ben onu eğittim tabi biras gel git otur kal...bugün gel pamuk diyorum köpeğiğm beni dinlemiyor sewiyorum onu yine dinlemiyor :(sora işi cezada aradım aldım elime bir sopa wurmaya kıyamadım :( çünkü onu çok sewiyorum ama elimde köpek maması olduğu zamanlar dinliyo sözümü köpek maması olmadıında da dinlemio yüzüme bile bakmıo acaba nedeni ne olabilir?pamuk^m beni sewmiyomu :( lütfen biri cewap yassın :( |
|
|
Yazan: Tufi |
Tarih: 22 Mayıs 2009 |
Saat: 15:16 |
köpeğmi alallı daha 1 ay oldu eski sahibi bakamış ve sabunla yıkmak gibi bi hata yapmış tuylerimi çok karşık bakımsız özel sampuan kulnıorm geldğinden daha ii durumda suan bi sorunumz var bahçemizde oynayrken değişk bişiler yapışmış tuylerini ve temızlemeye çalşıorm ama izin vermıo huysuzlanıo nasıl çıkjak onlar köpğim teriier 1 yaşında |
|
|
Yazan: selinberber |
Tarih: 11 Nisan 2009 |
Saat: 16:54 |
doberman 2 aylık daha 2 gun oluyor aldımgım dısarı cıkarttıp gezdırgım de hep koklayarak kemık bulup yolun cesıtlı yerıne gömuyor :) ya ısın kötü tarafı bahceye bagladıgımda tavuk lara horozlara hıc sevmıyor napmalıyım :S |
|
|
Yazan: kawasaki07 |
Tarih: 06 Ekim 2008 |
Saat: 17:35 |
benimde 10 aylık erkek amerikan pitbulum var diger pitbullara göre tam tersine biraz yalaka artık bu durum beni yıldırdı desem olur..bir çare bilen varsa söylesin artık |
|
|
Yazan: pinkela99 |
Tarih: 05 Ekim 2008 |
Saat: 17:50 |
Ben köpeğimi en kolay nasıl eğitebilirim? |
|
|
Yazan: kawasaki07 |
Tarih: 26 Eylül 2008 |
Saat: 15:04 |
slm...öncelikle bizlere böyle kafamıza takılan sorularda yardımcı oldugunuz için sonsuz tesekürler....benim 10 aylık erkek amerikan pitbullum var ama insanlara cok yakın olmasından dolayı cok rahatsız oluyorum..kimi görse kucagına zıplıyor...ben sosyalleşmesin demiyorum ama bu kadarıda fazla bence.....normalde evimizin bahcesinde baglı oldugu için kimsenin dokunmak gibi bir sansı yok aslında sadece görülebiliyor.sizce ona nasıl dogru bir egitim vermeliyim..cevaplarınız için şimdiden tesekkür ederim |
|
|
Yazan: tamath |
Tarih: 23 Eylül 2008 |
Saat: 20:38 |
Merhaba ben furkan daha yeni üye oldum köpeğim çok ısırmak istiyor ama saldırganlık bakımından deyil ısırmaması için özel çubuklardan veriyoruz başka tavsiyesi olan beni bilgilendirir se sevinirim=) |
|
|
Yazan: köpeğim ceviz |
Tarih: 04 Ağustos 2008 |
Saat: 16:29 |
benim köpeğim sokak köpeği ama çok iyi koku alıyor ama bahçemize yaptırdığımız koca bahçedeki telin içine girmiyor nasıl sokabilirim ve nasıl eğitirim |
|
|
Yazan: çakıırr |
Tarih: 23 Temmuz 2008 |
Saat: 14:14 |
ben yeni 2 aylık bir husky aldım ve çok şirin çok tatlı hayvanlar oyun sever ilgi beklerler eyer düşünen varsa almayı tavsiye ederim çok mutlu olur ayrıca pişman olmazsınız |
|
|
Yazan: venturo |
Tarih: 03 Temmuz 2008 |
Saat: 19:50 |
ya arkadaşlar ben yavru hesky alcam onun eğitimi kolaymıdır nasıldır açıklarmısınız |
|
|
Yazan: devrim_jara |
Tarih: 09 Haziran 2008 |
Saat: 12:01 |
bana da öğretsenize nasıl öğretiliyor çok meraklıyımda |
|
|
Yazan: olumyasam |
Tarih: 02 Haziran 2008 |
Saat: 16:16 |
mrb ben havhav sitesinin yeni üyelerindenim yeni köpek aldım ve hiç bi şey bilmiyorum aslında bana yardı medermisiniz ?? |
|
|
Yazan: melovedeno |
Tarih: 22 Mayıs 2008 |
Saat: 18:57 |
meraba;
bence bu köpek çok tatlı hangi mamayı kullanıyorsunuz?benim
köpeğim buki 2 ay önce doğurdu
resmini ben de koyacağım daha bebeklerin ismini bulamadım bana da yazıp yardımcı olur musunuz???
D. Melis Perin |
|
|
Yazan: devrim_jara |
Tarih: 16 Mayıs 2008 |
Saat: 16:11 |
yaa benim ki var nasıl eğitebilirim abi eğitimli olmasını istiyorum ve bilmiyorum eğitmeyi bana söylesene be abi haa bu arada köpeğin eğitimliymiş abi hayırlı olsun ben kendimkini tarif edeyim karabaşlı erkek damyaçalı |
|
|
Yazan: cakal_karlos |
Tarih: 28 Nisan 2008 |
Saat: 14:43 |
efe bey benım golden we kangal melezi bir kopegım war daha 1,5 aylık cok saldırgan bu yasına ramen cocuklar yaklsamıyor ona daha ıyı ama ben nasıl ona tuwaet egıtımı werebılırım |
|
|
Yazan: yeldam |
Tarih: 26 Mart 2008 |
Saat: 14:45 |
merhaba benım terrıer cınsı henuz 3 haftalık kopegım var sulu süt ıcıne yumarta sarısı ve ekmek ıcı karıstırarak verıyorum mama alamam nasıl besleyebılırım bıde yaptıarbılecegım asıları neler son bır sey cocuklarım var 7 yasında elelmek oynamak ıstıyorlar engellıyorum nasıl bır tutum ızlemem lazım cevaplandırırsanız sevınırım ıyı gunler
|
|
|
Yazan: halit4195 |
Tarih: 11 Mart 2008 |
Saat: 20:05 |
bakarmisiniz benim bir tane yavru kopegim var ama ben yavrumun yanindan ayrildigim an kopegim aglamaya basliyor bu yuzden uyuyana kadar onun yaninda kaliyorum ne yapabilirim?
|
|
|
Yazan: okkan18 |
Tarih: 23 Ekim 2005 |
Saat: 15:19 |
slm bir tane dişi sibir ya kurdum var 7 aylık dısarıda salın yanı serbest bırakın ca sözümü dınlemıyor neden?Bide elimi ısırma durumları yapıyor bunları benım için yanıtlarsanız cok mutlu olurum |
|
|
Yazan: SİPSİ |
Tarih: 09 Ekim 2005 |
Saat: 21:48 |
hocam ya evimde üç aylık bir boxer birde rot yavruları var yavrular çok masum fakat masum oldugu kadarda vahşiler acaba sorun bendenmi kaynaklanıyor yoksa kanlarındamı var tşk ederim |
|
|
Yazan: ase |
Tarih: 28 Eylül 2005 |
Saat: 20:03 |
sevgiliefe kolay gelsin yorumunu okudum henüz bilgisayar ı yeni kullanıyorum.çalışmalarında başarılar dilemek için aradım şener böcek |
|
|
Yazan: SSS |
Tarih: 19 Eylül 2005 |
Saat: 09:48 |
bu havlama konusundaki bilginiz için teşekkür ederim. benimde malta terrierim var. çok şeker oğlum ama kapı çalınca yada herhangi bir sede dışardan gelen acayip havlıyor. 8,5 aylık daha bebeğim. tavsiyelerinize uyucam deniyeceğim mutlaka umarım başarılı olurum. |
|
|
Yazan: nejla |
Tarih: 10 Eylül 2005 |
Saat: 18:04 |
efe bey benim amerikan cocur köpeğim var 2 aylık eğitim konusunda hiç bir bilgim yok eğitim derken otur yat kalk getir götür nasıl eğitebilirim tuvalet eğitiminde bile zorlanıyorum kac aylıkken başlayabilirim eğer bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşeküredrim |
|
|
Yazan: patrıck |
Tarih: 07 Eylül 2005 |
Saat: 15:03 |
benim patrıckim bir av köpeği her kapı çalışında veya bir ses duyduğunda hemen havlıyor ve ne yaparsak yapalım onu bir türlü susturamıyoruz. bugünde apartmandan şikayet geldi. bir adam köpeğimizin havlamasının bize büyük zararı olacağını söyledi. bütün sakin olmayan apartman sakinleri onu apartmandan uzaklaştırmayı istemişler. ne yapmalıyım? patrıck henüz 3,5 aylık bir erkek. |
|
|
Yazan: kofty |
Tarih: 03 Eylül 2005 |
Saat: 18:42 |
benmde herkse havlayan ve hiç sevilmeyen bi köpeğim vardı ben onu özel bi eğitimle eğitmedim hala havlıo ama sadece beni kıskandğı kişilerden beni korumak amacıyla havlıo bazen köpeklerin korkutucu olması daha ii oluo eğer zara vermiosa havlıdğı kişiden bi zarar görmdği ve ondan korkmadğı sürece ona alşabiliorsa bunu bi önemi yok bnce bu kdr kafana tkma eğer yaşı küçükse büyünce sakinleşio ztn ben köpeğimle iç içe yaşadım hep beraber oldum oda bi süre snra bnm sevdğim kişilere kızmamaya bşladı havlamasnı hırçınlık olrk diilde koruma içgüdüsü ve kıskanma olarak düşün ve çok kafana tkma bence ne güzel köpeğin seni sevio işte |
|
|
Yazan: kedimgomez |
Tarih: 03 Eylül 2005 |
Saat: 14:22 |
bence daha fazla ilgi göster |
|
|
Yazan: avhermes |
Tarih: 01 Eylül 2005 |
Saat: 14:58 |
benim azman gibi bir boxerim var.aslında sonderece munis ve yalaka bir hayvan.dışarıdan kim gelirse gelsin ya da yolda biri onu sevmeye kalksın hemen iki ayağının üzerine kalkıp o kişinin üzerine abanıyor.tırnaklarını da ne kadar kestirsem de yine de acıtacak kadar sivri oluyor.Bu yüzden insanlar ondan çok korkuyor.ben onun üzerime atlamasını ve canımı yakmasını engelleyebiliyorum.ama insanlar bunu bilmiyor.ya da boş bulunuyorlar.bunu engelleme imkanım var mı acaba?bir de sokakta bir kedi ya da başka bir köpek gördüğünde kolumu çıkarırcasına fırlayarak ona doğru koşmaya çalışıyor.Kısacası heyecanını çok aşırı belli ediyor.Oysaki diğer zamanlar ayağımın dibinde sessizce uyuyor.Ama dışarıda ve eve biri geldiğinde deliriyor.Bununla ilgili ne yapabilirim. |